SunWorld - Solar Iasi : Servicii

Cand bronzul la solar este perfect si tu te simti mai bine in pielea ta !

SunWorld | Solar Iasi iti da posibilitatea obtinerii unui bronz uniform, intr-un mediu, in care substantele nocive sunt tinute sub control, timpul de expunere este atent monitorizat, pentru a evita leziuni ale pielii, iar faptul ca durata sedintelor creste treptat (se incepe cu 2- 4- 6 minute si se ajunge la 8-10), se elimina riscul cojirii pielii. In incinta studioului nostru veti gasi un personal foarte amabil si bine instruit, un decor placut si o atmosfera relaxanta, pentru a va oferi o evadare din viata cotidiana.

Studioul dispune de 5 aparate ultraprofesionale care asigura ca bronzul la solar este sanatos si eficient :

 • Soltron S45 - solar orizontal
 • Sunvision - solar vertical
 • Luxura - solar vertical
 • Megasun - solar vertical
 • Bermuda gold - ultima generatie de neoane
  • ”

   Soltron S45 - solar orizontal


   Rezultate revolutionare pentru a obtine bronzul la solar frumos si eficient ! Se remarca prin performanta tehnologiei folosite și prin tuburile sale UV puternice și rezistente, asigurând un bronz durabil și de efect!


   Ne gasiti la SunWorld - Solar Iasi !

  • Sunvision - solar vertical in Iasi

   Sunvision - solar vertical


   Dimensiuni generoase combinate cu putere maxima de bronzare. Pentru persoanele care viseaza la soarele imbietor de pe o plaja exotica, SunVision este alegerea perfecta pentru bronzul la solar .         


   Ne gasiti la SunWorld - Solar Iasi !

  • Luxura - solar vertical in Iasi

   Luxura - solar vertical

   Un aparat de bronzat care le va indica imediat clientilor dvs. ca au de a face cu o firma profesionista! Luxura pur si simplu emana professionalism, calitate si clasa pentru bronzul la solar perfect ! Este surprinzator de cuprinzator, oferind un confort indiscutabil.


   Ne gasiti la SunWorld - Solar Iasi !

  • Megasun - solar vertical in Iasi

   Megasun - solar vertical

   Liderul mondial si producatorul de origine germana al celor mai noi produse si tehnologii in domeniul aparaturii necesare unui salon de bronzare. Este prima linie de aparate de bronzat care primeste un certificat de garantare al calitatii!


   Ne gasiti la SunWorld - Solar Iasi !

  • Bermuda Gold - neoane de ultima generatie in Iasi

   Bermuda Gold - ultima generatie de neoane

   Dupa cum se stie lampa de bronzat este probabil cel mai important element al echipamentului de bronzare.Jk Light Ergoline a realizat lampa de bronzat Bermuda Gold dupa cele mai noi tehnologii reusind sa revolutioneze bronzarea printr-un bronz natural si intens obtinut in prima sedinta si in cateva minute, astfel reusind sa satisfaca atat proprietarul salonului cat si clientii acestora.


   Ne gasiti la SunWorld - Solar Iasi !