Noutati

Soare de noiembrie

15 Nov 2015


Iubim razele calde ale soarelui cand ne alinta trupul in zilele de vara, atingerea fina a nisipului si sunetul melancolic al marii. Ne place sa ne simtim frumoase, sa stralucim si sa ne asortam pielea cu nuantele fiecarui anotimp. Ii ducem dorul soarelui in zilele mohorate de toamna, insa gandul ca exista un loc la fel de miraculos ca si soarele starneste zambete pe chip si descreteste frunti: SunWorld, locul in care stralucirea pielii tale capata contur.

Nu poti renunta o clipa la ruj, mascara, parfumul preferat, dar nici la pielea perfecta. Bronzul este acel ingredient magic care ne intareste increderea. O pereche de pantofi isi pierde stralucirea in lipsa unui contrast puternic, iar culoarea unei rochii elegante isi gaseste armonia in nuanta pielii. Femeile se indragostesc de solar nu doar in lunile de vara, cand bronzul devine un must-have si este mai admirat ca oricand, ci si in timpul sezonului rece cand pielea bronzata se asorteaza cu nuantele toamnei si ne face sa stralucim la cele mai asteptate petreceri ale iernii.

Pielea ciocolatie ne duce cu gandul la vacanta exotica pe care am trait-o intens sau la senzualitatea care ne scoate in evidenta si atrage toate privirile.

Si de ce nu am dori sa radiem de frumusete si stralucire pe tot parcursul anului? Indiferent de anotimp, pielea e cel mai mare atu si trebuie sa arate minunat, sa emane sanatate. La fel ca Cleopatra la care ritualul de frumusete cuprindea in primul rand o atentie speciala acordata pielii, meritam sa ne desfatam cu un ritual de relaxare profundă, hidratare și redare a stralucirii pielii pe care il regasim in bronzul de solar. Putem spune ca la Sun World gasim o picatura din elixirul soarelui care in lunile de vara isi imparte frumusetea cu noi.

Pentru ca pielea fiecăreia este diferită, Sun World îţi ofera un program personalizat de bronzare, asigurandu-te ca puterea razelor UV este întotdeauna ajustată precis fototipului de piele. Descopera ritualul de ingrijire ce aduce stralucire trupului tau si pregateste-te sa fii admirata in orice moment.